0

Gyógyítható a hasnyálmirigy homeopátia által?

Emésztőrendszerünk legfontosabb szerve a hasnyálmirigy. Nagyon sokféle folyamatot lát el: kezdve attól, hogy inzulint termel, hogy a szervezetünk fel tudja bontani a szénhidrátot, lebontja a zsírokat. Ha ez a szervünk megbetegszik, többféle megoldást találhatunk a gyógyulás érdekében, de talán a hasnyálmirigy homeopátia az egyik legszelídebb módszer.

A homeopátia mindig a természetességen alapul. Nem kerül általa a szervezetbe kemikália, antibiotikum vagy agresszív gyógyszer. A hasnyálmirigy homeopátia nem csak a tüneteket próbálja orvosolni, hanem természetes módon magát az okot próbálja megszüntetni. Sokaknak ajánlott ez a módszer, hisz bizonyos hasnyálmirigy gyulladásnál nem alkalmazhatóak az általános gyógyszerek. Ilyenkor vagy a szigorú diéta marad, vagy pedig a természet tárháza.

Hasnyálmirigy homeopátia

Hasnyálmirigy homeopátia

A hasnyálmirigy homeopátia nem csak a beteg szervre koncentrál, hanem vele együtt kezeli a májat vagy epét is. Az epekő az egyik olyan kiváltó ok, amitől begyulladhat a hasnyálmirigy. Épp ezért homeopátiával először az epekövet próbálják meg kezelni, utána csak a hasnyálmirigyet.

Ugyanúgy, mint más kezeléseknél, a hasnyálmirigy homeopátiánál is lényeges, hogy konzultáljunk egy szakemberrel. A természetes kezeléseknél általában nagy dózissal kezdnek, majd ahogy a beteg jobban érzi magát, csökkentik az adagot. Bármiféle betegségnél tartsuk ezt szem előtt, hisz az egészségünk fontosabb, mint az, hogy mennyi ideig kell szednünk valamilyen szert. Attól, hogy természetes alapanyagokból készülnek, ugyanúgy árthatunk szervezetünknek, ha nem megfelelően használjuk.

  
Iktatva: Hasnyálmirigy Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Hasnyálmirigy 2024