7

Hasnyálmirigy tea

A hasnyálmirigy az egyik olyan mirigyünk, amely nélkülözhetetlen az életünkhöz, hisz termeli az emésztőenzimet, valamint az inzulint. Hasnyálmirigyünket érdemes segíteni, támogatni abban, hogy minél jobban elláthassa rendkívül fontos dolgát.  A hasnyálmirigy tea az egyik olyan segítő anyag, amely igazán hatásos védelmet tud nyújtani.

A hasnyálmirigy tea nem csak egy egyszerű tea, hisz segít megelőzni a mirigy zsírosodását. Különböző jótékony gyógynövényekből akár mi magunk is össze tudjuk állítani a teánkat. Keressük ezeket a gyógynövényeket bio üzletekben. Ilyen például az angyalgyökér vagy a gyermekláncfű. Tehetünk még hozzá szederlevelet vagy fehér fagyöngyöt is. Ezeket a gyógynövényeket nem szabad főzni, csak forró vízzel forrázni, majd állni hagyni.

Hasnyálmirigy tea

Hasnyálmirigy tea

A hasnyálmirigy tea mindenféle ízesítő nélkül fogyasztandó. Ha úgy válogatjuk össze a gyógynövényeket, akkor kifejezetten jóízű teát kapunk, amit nem csak kúraszerűen fogyaszthatunk, hanem akár a mindennapokban is ihatjuk frissítő italként. Van néhány olyan növény, ami szintén hatásos, de az ízük nem túl jó, így érdemes ezeket valamivel keverni. Ilyen például a martilapu, a babhéj vagy a katángkóró. Rakjunk hozzá néhány szederlevelet, és máris sokkal kellemesebb lesz az íze.

Bármelyik gyógynövényt választjuk, akár magában vagy épp keverve valamivel, biztosak lehetünk benne, hogy a hasnyálmirigy tea szinte csodákra képes. Fogyasszuk bátran!

  
Iktatva: Hasnyálmirigy Címkék: , , ,

7 hozzászólás "Hasnyálmirigy tea"

 1. Szabó Jánosné szerint:

  Szeretném megkérdezni ezt a hasnyálmirigy tea nevét .Vagy egy tea keveréket . Köszönettel Szabóné Van két 1cm epekővem ,máj és a hasnyálmirigy is rosszul müködik .

 2. Simon Zoltán szerint:

  Tisztelt Cim!!!! A hasnyálmirigy tea nevét és hogy holkapható szeretném megtudni.

  Üdv Zoltán

 3. kovacs h szerint:

  tiszteltel, szeretném kérdezni a hasnyálmirigy tea nevét, eltudná kűldeni nekem köszönöm, egresy973@gmail.com

 4. Mátyás Erzsébet szerint:

  Kedves Hölgyem,Uram !
  Hasnyálmirigy tea nevét szeretném megtudni !
  Köszönettel

 5. Szajki Bernadett szerint:

  milyen tea jó és hatásos a hasnyálmirigy gyulladásra, és fájdalom el mulasztására.

 6. Regos bernadett szerint:

  Gyogyteat hadnyalmirigy gyulladasra

Írj most.

Küldés
Hasnyálmirigy 2024