0

Hasnyálmirigy enzim tabletta

Természetesen mint mindenre, az emésztés segítésére is megjelent már a hasnyálmirigy enzim tabletta. Minden tablettának, kapszulának megvan a maga összetevője, valamint hogy mire van hatással, miben/mivel segíti szervezetünket, illetve a hasnyálmirigy normál működését. Ezekből is több gyártótól, több összetételű létezik. Ezekről olvashatunk a továbbiakban.

Vannak emésztést serkentő hasnyálmirigy enzim tabletták, mely azoknak ajánlott, akiknek a szervezete nem termel elég enzimet, s nem működik a tápláléklebontás megfelelően, mely sokkal gyakoribbá válik, ahogy egyre idősödünk. Az emésztést elősegítő szereknek is két fajtája van: a bio, valamint a vegyszerekkel előállított termékek.

Hasnyálmirigy enzim tabletta

Hasnyálmirigy enzim tabletta

A bio hasnyálmirigy enzim tablettákat általában medvehagyma-, cickafark-, articsókakoncentrátumokból készítik, de van még más ezer fajta hatóanyaggal rendelkező tabletta is, melyek többségét folyadék, azaz cseppformájában is beszerezhetünk. Mindezek ajánlottak a hasnyálmirigy elégtelen külső elválasztású működésének kezelésére, zsíros ételek fogyasztása után, emésztési panaszok esetén, teltségérzetkor, émelygéskor, felfúvódáskor, epehólyag bántalom megszüntetésére, az epekiválasztás fokozására, a zsír emésztésének javítására. A bio készítmények pozitív hatásainak legtöbbjét népgyógyászati megfigyelések, valamint szakirodalmi feljegyzések igazolják.

Természetesen a nem bio hasnyálmirigy enzim tabletta, kapszula, csepp is ugyanezekre a tünetekre lett előállítva, csak több adalék jelenik meg, mint például a pankreatin, lipáz, amiláz, proteáz, vagy mindezek keveréke egy tablettában. Segítségükkel szüntethetjük a gyomorégést, a felfúvódást, székrekedést, gyomormenést, hasi fájdalmakat, hasnyálmirigy működési zavarait, emésztési zavarokat stb.

  
Iktatva: Hasnyálmirigy Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Hasnyálmirigy 2024