1

A hasnyálmirigy tisztítása

Hasnyálmirigyünk talán az egyik legfontosabb mirigyünk. Nem csak amiatt, mert az inzulint termeli, hanem mert hozzá kapcsolódik a létfontosságú emésztőenzimek termelése is. Annak érdekében, hogy jól tudja végezni a dolgát, érdemes a hasnyálmirigy tisztítása céljára szolgáló praktikákat bevetni.

 Bár nem könnyű a hasnyálmirigy tisztítása, hisz elég nehezen tisztul, mégis érdemes néha nekifogni egy ilyen kúrának. A legjobban bevált, és a legtöbbek által használt módszer a speciálisan hasnyálmirigy tisztítására alkalmazható teakeverékek. Jó pár olyan gyógynövény áll a rendelkezésünkre, amelyek segíthetik a tisztulást. Ilyen lehet a medveszőlő, a gyermekláncfű vagy az angyalgyökér. Ezek közül bármelyik jó akár magában is, de a hármat keverhetjük is.

Hasnyálmirigy tisztítása

Hasnyálmirigy tisztítása

A hasnyálmirigy tisztítása kúraszerűen kell történjen. Általában 4-6 hétig tart egy teakúra. Érdemes egy természetgyógyásszal konzultálni annak érdekében, hogy személyre szabottan állíthassuk össze a teakeveréket. Sokan ajánlják még a fagyöngy áztatott levét is. Ezekből napi 2-3 csészényi az ajánlatos adag.

Van még más módszer is a hasnyálmirigy tisztítása céljából. Például a hasnyálmirigy fölött elégetett testgyertya is rengeteget segíthet. Fontos megértenünk, hogy ezek nem csodaszerek, de jótékony hatásuk már bizonyított. Bármibe is fogunk bele, érdemes egy hozzáértő szakember segítségét kérnünk, hogy biztosak lehessünk a legjobb hatásban, és elkerülhessük a betegségek kialakulását.

  
Iktatva: Hasnyálmirigy Címkék: , , , ,

Egy hozzászólás "A hasnyálmirigy tisztítása"

  1. Nagy Zsuzsanna szerint:

    Tisztelt Természetgyógyász !

    Milyen gyógyteákat szükséges inni a hasnyálmirigy tisztitásához? Pszeudociszta ellen is.

Írj most.

Küldés
Hasnyálmirigy 2024